u folo me..sure i folo u .....

Monday, April 28, 2014

Celoteh 176:Orkid D’Laman Nurani–Cattleya

 

As salam..Induk bersiaran lagikk…masih lagi dengan koleksi Cattleya yang ada di Laman Nurani  .. jangan jemu ya geng..suker2 ajerr memeriahkan blog yang dah bersawang dan berhabuk nie..Induk suka sesangat dengan warna lembut cat nie…layan geng..tq.

 

DSC_9735

DSC_9732

DSC_9736

DSC_9753

4 comments:

MNoor said...

Cantik

Diana Rashid said...

cantik la..gambar last tu tak keluar la..sayang nye..:)

IndukDen said...

tqvm MNoor..Diana Rashid..tu laa..pic yg last tu..dari album yg sama..camera yg sama..pelik plak..x kuar..nt induk tgok blik yaa..

JAWATAN KOSONG TERKINI said...

Cantik je tengok orkid ni..tapi tadi saya baru singgah di blog Vee dia ada tunjuk spesies orkid monyet yang tak penah saya lihat, very similar tu monkey real le..