u folo me..sure i folo u .....

Saturday, July 27, 2013

Celoteh 169:Projek D.I.Y–Anjung Nurani

 

Dah hampir 7 bulan Induk x berceloteh di sini.Walaupun blog ini sering Induk kunjungi tapi entah kenapa semangat hendak menekan2 papan kekunci hilang sama sekali.Alasannya..malas..busy dan yg pasti jiwa dan semangat yg terganggu di atas pemergian insan2 yg disayangi.

Dan hari ini..ada sesuatu yang ingin Induk kongsi..Projek D.I.Y ke 4 kami. Projek D.I.Y ke 3 belum sempat Induk post di sini..tungguuu & layan ya..

DSC_1081

Ini projek D.I.Y terkini kami..Alhamdullilah..sempat siap sebelum raya..hi..hi..tqvm to Mr. Asben kerana bertungkus lumus menyiapkan impian Induk ini..

DSC_1075

Dari sliding door tepi rumah..kami buat pelantar arah keluar dalam 10 kaki panjang dan 10 kaki lebar..

DSC_1076

Kami buka pagar dan tumpang sekaki rizab jalan kat tepi rumah nie..( kes Belanda bg tanah nie..hi..hi..)Sebenarnya dah penuh kawasan kat tepi rumah nie Induk tanam dengan pelbagai pokok dan bunga-bungaan.

DSC_1086

Anjung dah siap..memang seronok sangat dok lepak kat tepi nie..di kelilingi pokok2 dan gantungan orkid2 Induk. Walau apa pun rupanya..Induk bangga dengan hasil Projek D.I.Y kami ini..sekali lagi TQVM Mr. Asben..my RZEK..

3 comments:

kd-gardens said...

congrats Ani n Mr Asben ........ mesti best dok2 minum kopi petang2 n malam2 ....... emmmmm,bila ek boleh tumpang sekaki dua......<3

kd-gardens said...

congrats Ani n Mr Asben...well done,mesti best dok2 sambil minum kopi petang2 n malam2 kan....ehmmm,bila boleh tumpang sekaki dua nih... <3

IndukDen said...

weee....tqvm frenz..bila senang2 calling2 ler..leh ngopi or ngeteh same2..