u folo me..sure i folo u .....

Tuesday, September 11, 2012

Celoteh 162 :"Curi-Curi Suka" Giveaway!

 

Induk memang giler novel..kalau korang x caye..meh tgok sebahagian koleksi Induk nie….kok dah dpt novel tu…selagi x sampai ke penamat..x senang duduk…he..he..

anipss - 13

Pic yg kat atas nie..sebahagian jerr…tgok tu..kerana kegilaan kat novel..Induk sanggup wat label lg kat buku tu..alaaaa…mcm kat library tu laa…

So bile Induk tgok giveaway nie..teruja sesangatt nak join…cube2 nasib geng..mano tau kok joki eden plakkkk!!!

Jom terjah reramai blog si http://www.eqbalzack.com nih…kalo tajuk dia Curi-curi Suka Giveaway:..Induk plak..suke2 hati nak join giveaway…ha..ha..ha.. meh la kita sama2 tgok  yg kat bawah nie..

 

PRIZE DETAILS:

PRIZE x 2: 

Winners will receive book "Curi-Curi Suka" by Liyana Zahim + EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

PRIZE x 10:

Winners will receive EZ Fridge Magnet (Limited Edition)

image

Title: Curi-Curi Suka
Author: Liyana Zahim
Genre: Love

Ini plak reviews dari Eqbalzack..

Reviews:
For me this book sounds lovely, "Dalam diam, dia curi-curi suka pada seseorang. Entah siapalah yang telah mencuri hatinya. Alangkah indahnya perasaan apabila yang dicintai itu juga mencintai."

Mmmmm..mcm menarik kan!!!!….so apa lagi…meh ler join reramaiiiii…sebelum tu..baca nie..

You have until 11:59 p.m. Sunday, 16 September 2012 to enter. No entries will be accepted after 11:59 p.m. on 16 September 2012. Winners will be chosen randomly and will be announced on 18 September 2012. So spread the word out!…

4 comments:

AsmarArafad said...

Terjah sini, follow sini
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Jaja Sutera said...

Salam... :)
Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
jemput join GIVEAWAY Jaja..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

jom join TEAM kami jugak..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

FL blogh0use said...

hye2!! good luck !! =)

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...;)