u folo me..sure i folo u .....

Thursday, August 4, 2011

Celoteh 123 : My son @ Brass band UTEM

Salam ramadhan semua…. selamat berpuasa…. lama rasa nyer x update blog Induk nie… macam2 perkara yg Induk lalui sepanjang dua minggu nie…pergi kursus…balik kursus…sibuk nak puasa … sibuk layan perasaan …mmm..macam2 lagi lah…selagi kita bernama manusia … kita x akan dapat lari dari itu semua kan…!!!! iskkkkk..melalut lak…

Ini story tertunda…kisah anak bujang kesayangan Induk…bukan apa..saja bagi sokongan moral kat dia..bila call jer..sibuk dengan latihan brassband dia..so bila dia kata ada wat persembahan…Induk & Mr. Asben..teruja lak nak pi tengok… so…apa lagi ..layannnnn…..

DSC_5748

Kalau x silap Induk ..SUKUM nie disertai oleh semua u di Malaysia ..sukan staff Universiti…

DSC_5805

Ni la group brassband nyer..x dpt ambik pic penuh…jauh sgt dari pentas…dia org nie mengiringi perarakan masuk perbarisan atlet2 sukan..Anak bujang Induk nie..instrument dia TUBA…mamat nie..baris belakang..yg tepi sekali..tegak jer dia berdiri…he..he..

 

DSC_5830

Persembahan pembukaan…ada macam2 persembahan…santai, menarik & enjoy jugak gamak nyer..

DSC_5834

Lastly…dpt jumpa kejap jer mamat nie…lepas persembahan dia org sibuk dok menyusun dan menyimpan instrument dia org..congrats Izwan…dah boleh main TUBA …keep it up…choww…

 

3 comments:

fahmie firas said...

congrate aunty :)
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

ibuintan said...

slamat berpuasa Induk

ada bakat lah anak bujang induk tu, tentu dia hepi familinya datang semua

IndukDen said...

fahmie firas...welkam..tq folo aunty...