u folo me..sure i folo u .....

Saturday, January 29, 2011

Celoteh 97 : Happy Birthday…Miss Yaya & Miss Merah…

 

DSC_1534

Baru-baru ni Induk buat sambutan bufday untuk anak2 buah Induk..secara adhoc saje…untuk  si Yaya  aka  Rabiatul Adawiya & si  Merah aka Umi Umairah…

 

DSC_1548

 

Birthday Party yg adhoc nie Induk buat pun dah tengah malam…coz masa tu abg2 Induk dok kenen2 suh induk belanja  kek  utk bebudak nie..isk ! isk…terkena jugak lah Induk !!!!!!!!

 

      DSC_1547    DSC_1552

 

Tgok ler senyuman manis yg diberi oleh anak2 buah Induk nie…Miss Yaya dapat beg pink & black…manakala Miss Merah pulak Induk beli kan basikal…warna merah lagi beskal tu..sama dgn nama manja dia…he..he…                  dan Induk !!!!puas hati kerana dapat membahagiakan anak2 buah Induk…     luv u all so much !!!

2 comments:

CikSembang said...

cantik kek tu blink2 lagi..
Hepi bday miss yaya n miss merah

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus