u folo me..sure i folo u .....

Friday, January 7, 2011

Celoteh 85 : Santai di Broga Hill…

 

Nak cite sikit kat korang yg Induk pegi mendaki bukit….adeiiii..bila umuq dah

meningkat nie..bab2 mendaki bukit dah jadi cam fobia la pulak…sama mcm

bila Induk naik tangga…nampak jer tangga…alamakkkkkkkk…tangga!!!!!

hu..hu..adakah itu menunjukkan tahap kolestrol ku sudah tinggi atau lemak

tepu nya sudah bertimbun…ha..ha..ha..stopp..Induk!!!! tolong jaga sensetiviti

diri sendiri & masyarakat ye..ahaks…!!!!

 

 

Broga 65

 

Induk ke Bukit Broga dengan geng2 CC9….geng2 nie sume peminat fotografi..so memang cantik sangatlah…yg pegi sume dok memikul kamera walaupun mencungap2..he..he…& sebelum naik…siap baca doa beb..!!!alhamdulillah..perjalanan kami selamat…

 

ani broga 1

 

Eh!!! mok cik????wat apa dlm semak tu..???ha..ha..ha..saja sesuka..berlagak nak jadi model ka??? sebenar nyer menyorok nak cover…mmm..ambik napas…nak kata x larat..malu lorrrrrrrrr….

 

 

Broga 136

 

Pendakian ke bukit ni..sebenarnya agak santai..cuma yg buat haru coz kita orang dah lama x jogging…takat bukit nie..Sheikh Muzaffar tok sah nak berlagak ngan kita org…heh..heh..

 

Broga 143 

 

Mmmm..dah sampai dah…tengok ler tu…sume dah leka ngan camera memasing….masa nie kita org ada bawak model utk sessi fotografi nie..so kita org leka ambik pic pemandangan & pic model & kekadang kita org bertukar2 jadi model walaupun x dak rupa model..ha..ha..

 

 

Broga 85

 

Pic yg kat bawah nie gambar terakhir kita org sebelum turun…CC9 team…meriah kan…u oll nak join???jommm…

 

 

Broga 1

 

Kita orang turun lewat dari Broga nie…cite bab turun..agak serik sikit lorrrr…agak licin dan mencerun…ramai gak yg mengelonsor..termasuk ler Induk…!!!dan faktor umur mok cik gak memainkan peranan..kalau dlu time mendaki G.Tahan..Kinabalu & gunung2 lain..Induk x rasa gayat pun..tapi  kali nie..rasa lain macam pulakkk..sesekali rasa mcm nak tergolekkkk…adeiiiiii…

 

 

Broga 171 

Uishhhhhhh Induk oiiiii….patut lah rasa semacam ekkk…masuk utan..naik gunung mana bleh mengatallll…he..he..sebelum turun..sempat Induk  merakamkan gambar kenangan  dengan My rzek sambil disorak oleh geng2 lain…mmm..rasa2 nyer kita orang akan naik lagi ke Broga nie coz pemandangan kat sini memang cantik gilossssssss…

 

Broga 227

1 comment:

b a r | n e said...

Syiok la, teringin nak ke Broga :)